Bed & Breakfast La Bougainville: gastvrijheid en persoonlijke aandacht op Curaçao

Nu 15% extra korting voor boekingen in de maanden maart en april 2017. Kijk snel op de pagina: Tarieven

Groot Sint Joris Curacao in EnglishZimmer mit Frühstück in Curacao

 
 

 

Een ontspannen vakantie, weg van de massa, op een van de mooiste en rustigste plekjes van Curaçao?

Ontdek Hacienda “La Bougainville”: de gastvrijheid en persoonlijke aandacht van een Bed & Breakfast. Op een kleine vijftien minuten afstand rijden van Willemstad, in het noord-oostelijk gedeelte van Curaçao ligt de bekende Aloe Vera plantage van Sint Joris. In deze prachtige landelijke omgeving, omringd door 5 hectare Aloe Vera planten, vindt U de pittoreske en vrijstaande Hacienda “La Bougainville”.

Met adembenemend uitzicht op de Tafelberg en de Sint Jorisbaai wordt U ’s morgens wakker door het gefluit van tropische vogels en de geur van vers gebakken broodjes. Rustig ontwaken met een heerlijk ontbijt, de warme passaatwind en uitkijkend over de Aloe Vera velden met op de achtergrond de imposante Tafelberg, zo begint Uw vakantiegevoel langzaam te komen.

Uiteraard kunt U ook eerst een frisse duik nemen in het zwembad, een verwenning voor uw lichaam en een verfrissing voor uw geest. Daarna even rustig bijkomen op Uw ligbed genietend van de zon die opkomt.

 

Accommodatie

Hacienda “La Bougainville” is een kleinschalige Bed & Breakfast op Curaçao, met drie royale 2-persoons slaapkamers in een apart bijgebouw en 2 ruime 2 persoonskamers in de hoofdwoning.
De 3 royale 2-persoons slaapkamers bestaan uit een ruime zit/slaapkamer, een ensuite badkamer met douche (warm en koud water), dubbele wastafels en toilet. Deze 3 slaapkamers zijn voorzien van goede boxspringbedden (180 x 200), De kamers in de hoofdwoning zijn wat verschillend. De ene kamer (kamer 4) is een kleine slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een aparte badkamer met douche, een wastafel en een toilet. Bij deze kamer is ook een aparte zit/eetkamer waar eventueel een extra bed in geplaatst kan worden voor een derde persoon. En kamer 4 heeft een eigen terras aan de voorkant. Deze kamer grenst aan de gezamenlijke ruimte/keuken.
De andere kamer in de hoofdwoning (kamer 5) bestaat uit een grote slaapkamer met een 2 persoonsbed (160 x 200cm), een grote badkamer met douche, dubbele wastafel en toilet en deze kamer heeft nog een aparte zit/eetkamer en ook een eigen terras aan de achterkant. Kamer 5 grenst direct aan de privekeuken en -woonkamer van de eigenaren. Alle b&b kamers hebben een tafel en stoelen/zithoek, kledingkast, airco en uiteraard draadloze internetverbinding voor Uw laptop.
Er is een gezellige gezamenlijke ruimte met een gevulde gezamenlijke koelkast.Tegen een kleine vergoeding kunt het drinken pakken van uw keus, dit gaat allemaal op goed vertrouwen. Ook iets eten maken, ontspannen een boekje lezen of een planning maken voor de volgende dag is mogelijk in deze gezamenlijke ruimte.

Mocht U speciale verzoeken hebben ten aanzien van Uw verblijf bij ons, dan kunnen wij in overleg met U bekijken wat de mogelijkheden zijn. Persoonlijke aandacht en flexibiliteit zijn voor ons vanzelfsprekend.

 

Hacienda “La Bougainville” geeft U het gevoel thuis te zijn,
bij ons bent U geen gast maar een logé.