Huur een auto en ontdek Curaçao

Car Rental CuracaoAutovermietung Curacao

Een onmisbaar onderdeel van een geslaagde vakantie op Curaçao is een auto om het prachtige eiland te kunnen ontdekken. In tegenstelling tot veel andere vakantiebestemmingen waar de bezienswaardigheden en het vertier geconcentreerd zijn op een plek, is op Curaçao overal wat te zien en te beleven.

Van noord naar zuid en van oost naar west. Dat betekent dat U aangewezen bent op een betrouwbaar vervoermiddel, temeer omdat het openbaar vervoer niet op alle plaatsen komt en een tijdrovende en warme bezigheid is bij deze tropische temperaturen.

Wij werken met verschillende autoverhuurbedrijven samen. Voor goede, voordelige, grotere auto’s kunt u het beste terecht bij Emmarentals .  Te boeken via het formulier: https://bit.ly/38rd6Bc

Maar wilt u het liefst een zo goedkoop mogelijk auto met goede service dan kunt u terecht bij Verwoerd autoverhuur, een goede en betrouwbaar verhuurbedrijf met (bijna) nieuwe auto’s en een goede persoonlijke service.

Een derde bedrijf waar we goede ervaringen mee hebben is De Vos autoverhuur .  Alledrie de bedrijven leveren de auto voor u gratis bij ons af en haalt hem aan het einde van uw vakantie weer op. Het transfer van en naar het vliegveld kunnen wij in overleg voor u verzorgen (50 euro, retour).  De taxiprijs voor een enkele rit naar ons betaald u minimaal 50 dollar. Het curacao airport is ongeveer 14 km van ons verwijderd, een half uurtje rijden.

Wilt u liever een auto vanaf het vliegveld geregeld hebben of bent u op zoek naar een ander model auto dan kunnen wij hier ook bij van dienst zijn. Maak uw wensen kenbaar aan ons en wij helpen u graag de juiste keus hierin te maken.

Maak uw eigen keuze en wij helpen u graag verder.

* Indien beschikbaar, merk en type kunnen afwijken van de foto