Groot St. Joris op Curaçao: struisvogels, aloe vera, mountainbiken, wandelen en kitesurfen

Groot Sint Joris Curacao in EnglishGroot Sint Joris Curacao in deutscher Sprache

Omgeving met adembenemende uitzichten

Hacienda “La Bougainville” ligt aan de rand van de Aloe Vera plantage, waar U tijdens een rondleiding alle geheimen te weten kunt komen over deze bijzondere- en geneeskrachtige plant.

De nabij gelegen Sint Jorisbaai is een uitgestrekte, nog niet ontwikkelde baai met adembenemende en authentiek Curaçaose uitzichten. Het is een ruw en onontgonnen gebied met prachtige rotsformaties, woeste golven, indrukwekkende vergezichten (Bonaire) en een grote variatie aan cactussen en andere vegetatie. Het gebied leent zich uitstekend voor wandelingen en mountainbike tochten in de koelere ochtenduren. Bij voldoende wind treft U er een groeiend aantal kite-surfers aan.

Struisvogels

The Ostrichfarm (struisvogelboerderij) ligt aan dezelfde weg op slechts op 5 minuten rijden van Hacienda “La Bougainville”. Bij The Ostrichfarm waant U zich in Afrika en kunt U terecht voor een safaritour waarbij U alles verteld wordt over de struisvogel. Daarnaast kunt U genieten van een heerlijke kop koffie met appelgebak een lunch of diner bij het kampvuur in Afrikaanse stijl.