Over Ons

Wij zijn Marc en Hermien Oldeman, beiden 44 jaar oud (2016).

Op het eiland getrouwd in maart 2016.

 

We hebben 2 honden (Tjabbo en Boots) en geen kinderen. We zijn een rustig stel en houden van gezelligheid met vrienden, familie en gasten. Andere hobby’s die we hebben is wijn proeven, wandelen, reizen en geocaching.

 

Omdat we veel tegenwerking ondervonden van de overheid en de verhuurder van het landhuis en de grond hebben we hier helaas mee moeten stoppen. Wel hebben we nog de eerste Curacaose wijn op de markt gebracht, Dushi Blanku en Dushi Kora! Hier zijn we toch trots op.

Gelukkig hoorden we op dat moment dat B&B Hacienda La Bougainville op zoek was naar nieuwe eigenaren voor de b&b. In Nederland hebben we ook 7 jaar een b&b gerund en op Landhuis Hato hadden we ook 4 kamers die we als b&b kamers verhuurden. Het is voor ons dus niet nieuw.  

B&B is voor ons dat een ieder geniet van zijn vakantie op zijn eigen manier in een huiselijke, ongedwongen  sfeer met persoonlijke aandacht en tips om het eiland goed te ontdekken. Hier doen we dan ook alles aan om dat voor u waar te maken.

Door onze jarenlange ervaring met de wijnbouw en het wijn maken en omdat we de beschikking hebben over Nederlandse wijn van wijngaard hof twente kunnen we bij belangstelling ook een wijnproeverij met hapjes organiseren voor u als wijnliefhebber.