Huur een auto en ontdek Curaçao

Car Rental CuracaoAutovermietung Curacao

Een onmisbaar onderdeel van een geslaagde vakantie op Curaçao is een auto om het prachtige eiland te kunnen ontdekken. In tegenstelling tot veel andere vakantiebestemmingen waar de bezienswaardigheden en het vertier geconcentreerd zijn op een plek, is op Curaçao overal wat te zien en te beleven.

Van noord naar zuid en van oost naar west. Dat betekent dat U aangewezen bent op een betrouwbaar vervoermiddel, temeer omdat het openbaar vervoer niet op alle plaatsen komt en een tijdrovende en warme bezigheid is bij deze tropische temperaturen.

Wij werken in principe samen met Verwoerd autoverhuur, een goede en betrouwbaar verhuurbedrijf met (bijna) nieuwe auto’s en een goede persoonlijke service. Hij levert de auto voor u bij ons af en haalt hem aan het einde van uw vakantie weer op.
Wilt u liever een auto vanaf het vliegveld geregeld hebben of bent u op zoek naar een ander model auto dan kunnen wij hier ook bij van dienst zijn. Maak uw wensen kenbaar aan ons en wij helpen u graag de juiste keus hierin te maken.

Wanneer we een auto voor u bij Verwoerd autoverhuur regelen halen wij u graag op van het vliegveld voor 50 euro (retour).  

De taxiprijs voor een enkele rit naar ons betaald u minimaal 50 dollar. Het curacao airport is ongeveer 14 km van ons verwijderd, een half uurtje rijden.

* Indien beschikbaar, merk en type kunnen afwijken van de foto