E-book: Curacao van A tot Z

E-book: Curacao van A tot Z

Ik heb weer iets nieuws geleerd: een e-book schrijven.

Ik ben de afgelopen weken erg druk geweest met het schrijven van een e-book. Een e-book is een online boekje die je kunt downloaden vanaf onze website. Na het achterlaten van je mailadres en je naam krijg je de instructies voor het downloaden van dit e-book.  Wanneer je het e-book download abonneer je je automatisch op mijn blog en op onze nieuwsbrief. Hiermee blijf je op de hoogte van ons leven op Curacao en het wel en wee in onze B&B maar ook zal ik af toe een extra aanbieding geven via de nieuwsbrief of blog. 

Het e-book wat ik heb geschreven is om je al wat meer te laten weten over Curacao. Het boekje: Curacao van A tot Z gaat over de meest belangrijke zaken die je moet weten voordat je naar Curacao gaat. Het is niet alleen de highlights van Curacao maar ook de cultuur en het leven op Curacao. Ik heb onder andere iets geschreven over de taal, het eten, de slavernij, de landhuizen e.d. Het is een goede voorbereiding van je vakantie naar Curacao en om al vast een beetje in de stemming te komen. (Als je op het boekje hieronder klikt wordt je verder geleid om het ebook te downloaden)

Veel leesplezier.

e-book: Curacao van A tot Z

 

 

 

 

 

 

Geocaching

Een hobby van ons is geocaching. Ik weet niet of je het kent maar het is erg leuk om te doen. Wij zijn er zo’n 6,5 jaar geleden mee besmet geraakt. Je kunt het zien als wandelen met een doel. Als je gaat geocachen kom je op erge mooie plaatsen die je normaal gesproken niet zou bezoeken omdat ze niet in de reisgidsen staan. Ik zal het hieronder een beetje uitleggen:

Je gaat naar www.geocaching.com en maakt hier een gratis account aan. Je download op je telefoon, via geocaching.com, de kaart van het land waar je bent en je kunt dan zien welke geocaches er liggen. Over de hele wereld zijn geocaches verstopt en wordt het spel gespeeld. Je hebt verschillende geocaches in verschillende moeilijkheden. Je zoekt een leuke traditional cache (dit is de makkelijkste soort) uit en gaat op zoek via de gps van je telefoon. Als je hem gevonden hebt schrijf je je naam in het boekje en stop je alles weer terug en je logt je bezoek in op je account. De geocache waarna je op zoek bent kan iets heel kleins zijn, bijvoorbeeld een heel klein magneetje met een papiertje opgerold erin maar het kan ook groter zijn bijvoorbeeld een plastic bakje met een papiertje erin. In zo’n plastic bakje kunnen ook nog andere dingen inzitten wat mensen hebben achter gelaten. Dit kunnen onzin dingen zijn als speelgoedpaartje die je kunt ruilen met iets van jou maar het kan ook een travel bug zijn. Een travel bug mag je eruit halen en kun je ergens anders weer plaatsen. Dit zet je ook in je account zodat het online ook voor iedereen zichtbaar is.  Als je bij ons op vakantie komt willen we je graag het geocachen nogmaals uitleggen of een keer samen met je gaan geocachen.

Op het onderstaand filmpje nogmaals de uitleg.

 

 

Blijf op de hoogte en ga naar onze facebookpagina en druk daar op de vind ik leuk knop om ons te volgen of kijk eens rond op onze website www.labougainville.com.

Met zonnige groetjes uit Curacao,

Hermien

 

Comments are closed.