Het seizoen gaat weer beginnen

 

Toen we naar Curacao gingen verhuizen dachten we dat Curacao geen seizoenen kent wat betreft de toerisme. Het is altijd mooi weer en dus het hele jaar vol met toerisme. Toch zie je wel degelijk verschil in aantal toeristen door het jaar heen. Het echte hoogseizoen op Curacao is van Oktober tot en met maart.

Iedereen van winkeleigenaren, restauranteigenaren en toeristische attracties hoor je zeggen dat deze afgelopen maanden echt het laagseizoen is voor Curacao. Overal is het een stuk rustiger. Op zich niet zo erg want dan kun je de boel wel weer in orde maken voor het naderende seizoen.

 

Alles netjes en opgeknapt

Wij hebben in ieder geval alles weer netjes in orde gemaakt. De kamers geschilderd waar nodig, grondige schoonmaak, airco’s geserviced, de gezamenlijke ruimte inclusief plafond schoongemaakt en weer nieuwe aankopen van bedlinnen en badhanddoeken gedaan, want deze slijten toch wel erg snel.

Ook hebben we in alle 3 de kamers in het bijgebouw een volledig nieuw doucheset geplaatst. Alles is dus weer tip top in orde voor het nieuwe seizoen. Laat het maar komen!

Gratis ligstoelen bij het zwembad

   Ruim terras met mooie exotische tuin

 

 

 

Nieuwe samenwerking

We gaan ook nog weer een nieuwe samenwerking beginnen.   Awa salu is de kitesurfschool hier op de St. Joris baai. De Sint Joris baai hier aan het eind van de weg is de ideale baai op Curacao om te kitesurfen. 1 van de weinige plekken op Curacao waar je überhaupt kan kitesurfen.

Binnenkort gaan we in samenwerking Yoël en Kimberley van Awa Salu pakketreizen aanbieden voor het kitesurfen/kiteboarden. Slapen bij ons tijdens je weekje kiten is natuurlijk ideaal. In principe kun je s’ochtends lopend naar de baai. Na een lekkere dag kiten nog even chillen in en bij het zwembad en dan heerlijk rustig slapen om de volgende dag weer te doen waar je zo van geniet: kitesurfen.

Kimberley van Awa salu is al geweest om mooie foto’s te maken. Hou je van kitesurfen op Curacao hou dan onze website en die van Awa Salu goed in de gaten voor de nieuwe voordelige kitesurf-slapen combi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact met andere accommodaties op Curacao

Wij hebben af en toe ook contact met andere accommodaties op het eiland. We vinden het belangrijk om ervaringen uit te wisselen. Het is leuk en nuttig om te horen hoe andere sommige dingen oplossen of mee omgaan. Daarnaast is het ook leuk om met elkaar samen te werken om mensen naar elkaar door te sturen als je vol zit. Je wilt toch je gasten zo goed mogelijk helpen.

Afgelopen week hebben we Roel en Alja van BLOU BLOU appartementen op bezoek gehad. Het was erg gezellig. We kenden hen al van Curacao winery waar ze regelmatige bezoekers waren. Roel en Alja hebben 2 appartementen op Oud Jan Thiel. De volgende keer gaan we bij hun kijken hoe mooi ze het hebben gemaakt.

 

Comments are closed.