Kamers

We beschikken over 5 2 persoonskamers met ieder een eigen badkamer.  Alle kamers hebben de beschikking over warm douchewater en gratis wifi.

3 identieke 2 persoons slaapkamers in een bijgebouw

  

De 3 royale tweepersoons slaapkamers bestaan uit een ruime zit/slaapkamer, een ensuite badkamer met douche, dubbele wastafels en toilet. Deze 3 slaapkamers zijn voorzien van goede boxspringbedden (90 x 200) die standaard als een tweepersoonsbed zijn opgemaakt maar op verzoek als 2 aparte bedden worden opgemaakt.

2 royale tweepersoonsslaapkamers in de hoofdwoning

De kamers in de hoofdwoning zijn wat verschillend.

Kamer 4

Dit is een kleine slaapkamer met twee eenpersoons boxspringbedden en een aparte badkamer met douche, een wastafel en een toilet.  Bij deze kamer is ook een aparte zit/eetkamer en een eigen terras aan de voorkant

In de woonkamer kan een extra bed geplaatst worden voor een derde persoon. Deze kamer grenst aan de gezamenlijke ruimte/keuken. Op verzoek kunnen deze bedden als tweepersoonsbed worden opgemaakt.

 

Kamer 5

 

De andere kamer in de hoofdwoning  bestaat uit een grote slaapkamer met een 2 persoonsbed (160 x 200cm), een grote badkamer met douche, dubbele wastafel en toilet en een aparte zit/eetkamer. Tevens heeft deze kamer een eigen terras aan de achterkant.

Een extra bed plaatsen in de woonkamer is mogelijk. 

Alle b&b kamers hebben een tafel en stoelen/zithoek, kledingkast, airco, een douche met koud en warm water en uiteraard gratis wifi.

Wilt u de prijzen weten, informatie opvragen of boeken ga dan naar pagina: prijzen