Over Ons

 

 

 

 

Wij zijn Marc (1973) en Hermien(1972) Oldeman.

Op het prachtige eiland getrouwd in maart 2016.

We hebben 2 honden, Tjabbo en Boots.  Deze honden zijn overigens afgescheiden van onze gasten. We zijn een rustig stel en houden erg van gezelligheid met vrienden, familie en gasten. Andere hobby’s die we samen hebben zijn wandelen, reizen, geocaching en wijn proeven.

Sinds februari 2014 wonen we op Curacao. We zijn hier destijds gekomen om een wijnbouwbedrijf, Curacao winery, op te zetten. De eerste wijngaard van Curacao. De planten groeiden goed en alle bewoners van het eiland en de toeristen vonden het net zo’n prachtig plan als dat wij zelf vonden. Helaas ondervonden we na 1,5 jaar veel tegenwerking van de overheid en de verhuurder van het landhuis en de grond. Hierdoor waren we gedwongen om te stoppen met dit prachtige project. Tot grote spijt van (bijna) iedereen. Wel hebben we nog de eerste Curaçaose wijn op de markt gebracht, Dushi Blanku en Dushi Kora! Hier zijn we toch wel erg trots op.

Gelukkig hoorden we op dat moment dat B&B Hacienda La Bougainville op zoek was naar nieuwe eigenaren voor de b&b. In Nederland hebben we ook 7 jaar een b&b gerund en op Landhuis Hato hadden we ook 4 kamers die we als b&b kamers verhuurden. Het is voor ons dus niet nieuw.  

B&B is voor ons dat een ieder geniet van zijn vakantie op zijn eigen manier in een huiselijke, ongedwongen  sfeer met persoonlijke aandacht en tips om het eiland goed te ontdekken. Hier doen we dan ook alles aan om dat voor u waar te maken.