Shoppen met fun miles

 

Fun Miles

Ik ben zo enthousiast!!!!! We hebben weer geshopt met funmiles!! 

Fun Miles is een puntenspaarsysteem op het eiland. Veel bedrijven als Van der Tweel supermarkt (Voorheen AH), Kooyman (een grote bouwmarkt) en verschillende tankstations doen hier aan mee. Bij elke aankoop krijg je funmiles op je kaart bijgeschreven. Ook de bank werkt mee. Als je namelijk je bankpas gebruikt om iets te kopen krijg je ook automatisch fun miles punten erbij. Wij hadden nu al weer over de 41000 punten gespaard. 

Een paar maanden geleden hadden we al verf gekocht om de vloeren in de B&B kamers te verven. Maar de kamers hebben nog meer een upgrading nodig. De douches zijn namelijk verroest en de flexibele douchekop is al jaren niet meer flexibel. Het werd tijd voor drie nieuwe douchesets. Die hebben we nu gekocht van de funmiles. Heerlijk om de b&b mooier te maken zonder daar (echt) geld aan uit te geven. We gaan nu verder sparen want we hebben nog wel meer wensen.

Kom jij binnenkort de nieuwe douche testen? Vraag hier meer info aan over je vakantieverblijf in onze b&b.

 

 

 

Grote (voorjaars)schoonmaak

Het is een rustige periode op dit moment maar Marc heeft niet bepaald stil gezeten. Het is tijd voor de grote schoonmaak. De gehele gezamenlijke ruimte is grondig schoongemaakt van plafond tot aan de grond. Het ziet er weer prachtig uit. Verder krijgt alles een grote schoonmaak beurt. Bij ons zelf in huis en de kamers wordt alles goed schoongemaakt maar ook de airco’s krijgen een extra service beurt.

De elektrische toegangspoort kraakt al sinds we hier wonen. Op een gegeven moment liep de poort nog maar op 1 wiel ipv 2 omdat de lagers kapot waren. Voordat de poort het begeeft heeft Marc samen met onze buurman Frido dit zelf gerepareerd en een nieuw wieltje eronder geplaatst. Hij loopt weer super soepel en zonder enig gekraak.

Maar ook de kamers krijgen nog een likje verf waar nodig. Zo is het plafond op kamer 5 gerepareerd en geverfd. Nog even en dan is alles weer helemaal tip top in orde om je een geweldige vakantie te laten beleven in de hacienda. We hopen je gauw te ontmoeten hier op Curacao.

 

 

 

Comments are closed.