Tui ticket sale Curacao

 

 

Tui is weer begonnen met haar ticket sale. Je kunt nu al in bepaalde periodes voor 449 euro een retour ticket Curacao boeken.

 

Curacao

Curacao wordt ook wel het tropische Nederland genoemd. Nu denk je misschien we hebben al een paar weken hier tropisch weer gehad maar de ervaring op Curacao die je beleeft is toch totaal anders. De temperatuur is gemiddeld 30 graden en s nachts is de temperatuur gemiddeld 27 graden. Dat is warm maar hier op Curacao hebben we (bijna) elke dag een heerlijke noordoosten passaat wind. Deze wind zorgt ervoor dat 30 graden lang niet zo warm is als de 30 graden in Nederland.

Een ander voordeel van Curacao ten opzichte van Nederland is dat je hier echt tot rust kan komen. Alles gaat hier zeker één en soms wel meerdere stappen langzamer dan in Nederland. Om hier te wonen is dat voor veel mensen erg wennen; wij hebben hier overigens totaal geen problemen mee gehad. Maar als je hier op vakantie bent is het toch heerlijk dat alles niet zo snel hoeft. De mensen zijn er aardig en heel geduldig. Je kunt gewoon ook niet zo snel als je in Nederland gewend bent. Je komt hier dus zeker volledig tot rust.

 

Bed and Breakfast op Curacao

Voor de ideale vakantieaccommodatie moet je natuurlijk bij B&B Hacienda La Bougainville zijn. Midden in de natuur, weg van de massa en toch maar 10 tot 15 minuten auto rijden en je bent bij de stranden van Jan Thiel en Mambo of in hartje Willemstad (Punda en Otrobanda). 

Eenmaal in onze hacienda neemt onze gastheer Marc al je zorgen uit handen. Hij verzorgt je een heerlijk royaal afwisselend ontbijt elke morgen, hij kan je helpen bij je vakantieplanning.  Ook is er de mogelijkheid om met ons mee te eten zodat je s avonds de deur niet meer uit hoeft maar je lekker kunt relaxen. Dit is natuurlijk allemaal geheel vrijblijvend, je bepaalt zelf van welke diensten je gebruik wilt maken.

Een auto regelen om het eiland mee te verkennen is voor ons ook maar een kleine moeite. Wij hebben hiervoor al de juiste contacten gelegd. Dus maak al je wensen rustig bekend. In overleg is veel mogelijk.

Wat kan ik nog meer zeggen dan: kijk snel op de website van Tui,  voor de goedkope vliegtickets en boek bij ons je verblijf. We hebben op dit moment in Oktober 2018 nog zeker plek en in November 2018 en December 2018 hebben we ook nog enkele gaatjes in ons boekingsschema. Vraag vrijblijvend beschikbaarheids informatie op via email: info@labougainville of via Nu Boeken

 

Je ontvangt deze email omdat je ooit interesse hebt getoond in hacienda la Bougainville. Wil je liever deze mails niet meer ontvangen stuur dan even een email naar info@labougainville.com en je wordt direct verwijderd uit onze maillijst.

Comments are closed.