Wijnen

Het is al weer een maand geleden dat onze vrienden Marco en Jet naar Nederland zijn teruggekeerd. Gelukkig gaat het ze nu goed na een korte gewenningsperiode.
We missen hun enorm maar het leven gaat toch gewoon door voor ons allemaal.

Curacaose wijnen-dushi wijnen

 

De afgelopen weken hebben we nog veel werk verricht voor Curacao winery. Zoals je misschien weet is in december 2016 Curacao Winery noodgedwongen gestopt bij Landhuis Hato. Maar voordat we daar stopten hebben we nog een mooie laatste (3e )  oogst van het land gehaald. Dit moet natuurlijk dan nog verwerkt worden tot wijn. Vanaf December hebben we deze oogst weer omgetoverd tot mooie Dushi wijnen, wit, rosé en rood.

De witte en rosé wijn zijn inmiddels op de fles gegaan. Deze hebben we samen met een paar vrienden gebotteld. Na het bottelen krijgen de flessen allemaal een mooi etiket en een capsule over de kurk. Het etiketteren hebben we met z’n tweeën gedaan en was ook nog een heel karwei. 

Inmiddels zijn deze witte en rosé wijnen al weer bij The Wine Factory in de winkel voor de verkoop.

De rode wijn heeft nog wat meer tijd nodig om een mooie wijn te worden. Deze rode wijn gaan we begin september bottelen. Vanaf begin oktober is dan ook de rode wijn bij The Wine Factory weer te koop. En daarmee is dan helaas een eind gekomen aan de Curaçaose wijn.

 

 

 

 

Wijnproeverijen 

Doordat we ook nog wat met onze kennis van wijnen willen blijven doen geven we ook wijnproeverijen bij Hacienda La Bougainville. Deze aanvragen komen op dit moment nog binnen via Curacao Winery maar we willen dit gaan uitbreiden. Dus kom je bij ons logeren boek dan ook een lekkere wijnproeverij erbij. De wijnen die we op dit moment in de proeverij doen zijn de Twentewijnen uit Nederland. Hierbij serveren we desgewenst ook heerlijke hapjes.

 

 

Arrangementen

We hebben een paar nieuwe arrangementen op de website gezet. 1 arrangement is bedoeld voor de lokale markt: het dushi verwenweekend.

Het andere arrangement is voor de vakantiegangers die langer komen. Met deze arrangementen kun je ook heerlijk genieten van onze wijnen en lekkere hapjes. Laat je lekker verwennen en geniet van de rust hier bij het zwembad en schuif s’avonds hier aan voor het Diner. Kijk maar even op onze website voor een uitgebreide uitleg van de arrangementen.

Binnenkort gaan we nog meer arrangementen samenstellen. Heb je zelf een idee voor een leuk arrangement dan horen we dat graag. Wij denken zelf nog aan een wandelarrangement, een kunst en geschiedenisarrangement en natuurlijk een arrangement speciaal voor de week dat hier de wandelvierdaagse wordt gehouden, the walk of Curacao.

 

Comments are closed.