Automatische concepten

Allereerst de allerbeste wensen voor iedereen. Bon Aña, zoals we hier zeggen op Curacao.

Misschien een beetje laat maar het is toch eigenlijk nooit te laat om iemand het allerbeste te wensen, toch?
Heb jij nog goede voornemens?

Onze voornemen is zeker zo door te gaan zoals we afgelopen jaar gedaan hebben. Jullie als gasten het naar de zin maken bij ons en een fijne vakantie bezorgen op Curacao.

 

Gouden Zoover Award 2018

zooveraward2018

Ook dit jaar hebben we weer de Gouden Zoover Award gewonnen. Dit jaar was ons cijfer ook hoger dan vorig jaar. We hebben in 2018 een gemiddeld cijfer van 9,6 gekregen, Geweldig! Mede dank zij jullie die een review geschreven hebben voor ons. Wij zijn echt super blij hiermee. Hier doen we het toch voor.

 

Goedkope vliegtickets

Ben je nog nooit op Curacao geweest maar staat het nog steeds op je wensenlijst? Of ben je al vaker op Curacao geweest en voel je je als een vis in het water op Curacao dan is dit je kans. Boek nu je vliegticket bij KLM werelddealweken 2019 of TUI Ticketsale. Deze vliegtuigmaatschappijen stunten weer met hun prijzen. Voor nog geen 500 euro p.p. heb je al een retourticket naar Curacao. En heb je een mooi ticket kunnen boeken, boek dan nog je verblijf natuurlijk bij ons. Je zult verzekerd zijn van een heerlijke vakantie waar je echt tot rust te komen, genieten van het mooie weer, een heerlijk ontbijt en alles is binnen handbereik.

www.labougainville.com

 

We ontvangen jullie met open armen.

Comments are closed.